Een eigen artsenpraktijk vraagt om een heel specifieke financiering. Ook kunt u in de eerste periode als medisch ondernemer extra geld nodig hebben. Logisch dat u voor advies hierover aanklopt bij een partij die deskundig en ervaren is in financieringen voor artsen.

Stel een vraag

Een eigen praktijk

Als u een praktijk wilt opzetten of overnemen, staat u voor een grote uitgave waar bovendien meer aan vastzit. Want u heeft niet alleen te maken met een praktijkpand, maar ook met een inventaris, instrumentarium, medische voorraad en eventueel uitstaande vorderingen. Dat maakt de financiering van een eigen praktijk complex. En u wilt natuurlijk veilig investeren, zonder het risico van inkomensverlies.

VieCon brengt voor u verschillende oplossingen in kaart. Wij kijken verder dan rente en voorwaarden van financieringsproducten alleen. De financiering moet bij u passen en bij andere regelingen zoals uw hypotheek, pensioenvoorziening en vermogensstrategieën.

Uw inkomen als starter

Als u aan het begin van uw carrière staat, heeft u vaak te maken met hoge kosten terwijl de inkomensstroom nog goed op gang moet komen. Het kan lastig zijn om de eerste periode financieel te overbruggen en misschien heeft u dan een inkomensfinanciering nodig. Wij gaan graag met u rond de tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Centraal in het gesprek staan inkomenszekerheid en toekomstperspectief.

Artsen Autoverzekering

Autoverzekering voor artsen

De Artsen Autoverzekering van VieCon biedt u een hoogwaardige dekking voor een uiterst scherpe prijs! Bereken nu uw premie!

Lees meer...