Artsen pensioen

U wilt genieten van een prettige levensstijl, nu en in de toekomst. Als ondernemer moet u zelf de maatregelen treffen die dat mogelijk maken. VieCon beschikt over een uitgebreide expertise in vermogensopbouw en pensioenvoorzieningen voor artsen. Bespreek uw plannen met ons en wij zorgen voor uitstekende oplossingen.

Stel een vraag

Pensioen: uw inkomsten voor later

U bent als medisch ondernemer zelf verantwoordelijk voor uw pensioenopbouw. U zorgt er dus voor dat u na uw pensionering voldoende inkomsten heeft om een prettige levenstijl te kunnen handhaven. VieCon adviseert u over de vraag hoe u dat het beste kunt doen. Wij brengen uw toekomstwensen in kaart en kijken naar alle aspecten die van invloed zijn op uw toekomstige inkomen. Op welke leeftijd wilt u stoppen met werken? Hoe ontwikkelt de overwaarde van uw woning zich? Hoe ziet uw uitgavenpatroon er straks uit? En heeft u naast uw pensioen nog andere inkomsten?

Vermogen: aangenaam leven en plannen realiseren

U wilt altijd aangenaam kunnen leven en heeft misschien bijzondere plannen die u wilt realiseren. Het is dan ook prettig om altijd over genoeg geld te kunnen beschikken. Met een uitgekiende strategie voor vermogensopbouw zorgt u voor een aardige spaarpot op de korte termijn én voor financiële armslag op de lange termijn. VieCon helpt u keuzes te maken in de manier waarop u vermogen op wilt bouwen. Uw huidige inkomenspeil en de zorg voor lage lasten vormen het uitgangspunt van ons advies.

Hypotheek voor artsen

Artsen hypotheek

VieCon kan u de juiste hypotheek aanbieden tegen de laagste rente (vanaf 2,5%). Speciaal voor artsen.

Lees meer...