Artsen Privépakket

Speciaal voor artsen heeft VieCon het Artsen Privépakket ontwikkeld. Hierin zijn al uw particuliere verzekering ondergebracht. U kiest zelf welke verzekeringen u op wilt nemen. Van rechtsbijstand tot inboedel, van aansprakelijkheid tot uw auto, alles is goed verzekerd.

Bereken uw premie

EHBO-risico verzekerd

Extra voordeel van het Artsen-privépakket is dat het EHBO-risico op de privé-aansprakelijkheidsverzekering gratis is meeverzekerd. Deze dekking is noodzakelijk wanneer u als privé-persoon hulp verleent.

Uitstekend verzekerd

De verzekeringen van het Artsen Privépakket zijn precies op elkaar afgestemd, dus u heeft geen overlap waardoor u dubbel verzekerd bent. Ook hiaten in de dekking behoren tot het verleden. Met een pakketverzekering krijgt u bovendien een aantrekkelijke korting op uw verzekeringen.

Snelle schadeafwikkeling

Met een pakketverzekering heeft u bij schade in ons een vast en direct aanspreekpunt. Wij nemen u de hele afhandeling uit handen, zodat u verlost bent van de rompslomp en het ongemak. U kunt bovendien rekenen op een snelle schadeafwikkeling en op heldere communicatie over het verloop.

Hypotheek voor artsen

Artsen hypotheek

VieCon kan u de juiste hypotheek aanbieden tegen de laagste rente (vanaf 2,5%). Speciaal voor artsen.

Lees meer...